WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

 

Het proces

Model en opties uploaden

Woonon begint bij de basis, de nieuwbouwwoning.  Deze woning wordt, nog voordat de bouw is begonnen, gemodelleerd. Woonon werkt hiervoor samen met bouwbedrijven die Revit als modelleur programma gebruiken. Revit is al jaren de software marktleider voor het ontwerpen en uitwerken van gebouwen.

De onderdelen van het woning model gaan, via een in eigen beheer ontwikkelde Revit plugin, naar Woonon. Het betreft hier overigens niet alleen de woning onderdelen maar ook de plattegronden en de gevelaanzichten. Deze afbeeldingen worden gebruik om aan onze klanten duidelijk te maken waar de onderdelen zitten.

Naast de synchronisatie van de woningen onderdelen kunnen ook de opties naar Woonon worden  gesynchroniseerd. De opties, met prijzen en specificaties, kunnen in een financieel pakket staan (bijvoorbeeld Navision) maar zijn ook zelf te beheren in Woonen.

Woonon koppelt zo de woning onderdelen uit het model aan de opties.

Model
Opties
Uploaden gegevens
Woonon beschikbaar

Keuzes door klant

Vervolgens is de klant aan zet. De koper maakt, per bouwfase, zijn of haar keuzes bekend. In de eerste fase, de modulaire fase,  staan de woning vergrotende opties centraal. Je kunt hierbij denken aan uitbouwen, dakkapellen en erkers. In de volgende fase, de ruwbouw,  staan de indeling varianten en de buiten opties. Na het afsluiten van deze fase kunnen de opties in de afbouwfase gekozen worden. Het betreft hier bijvoorbeeld ander sanitair, wijzigingen in elektrapunten en binnendeur wijzigingen.

Woonon ingevuld
Downloaden gegevens
Bijgewerkt model
Orderinformatie

Verwerken keuzes

Na het afsluiten van elke bouwfase door de koper gaan de keuzes weer terug de “bronsystemen” in.  Het Revit woning model krijgt via de Revit Plugin de gekozen opties binnen en het is ook mogelijk om de orderinformatie door de zetten naar het financiële back-end pakket.

Het gewijzigde woning model gaat als laatste stap naar de leveranciers en de bouwplaats zodat de bouw van de woning kan beginnen met de juiste keuzes.

Interesse?

Wil je weten hoe Woonon werkt en wil je zelf eens ervaren wat alle mogelijkheden zijn, klik dan op de link hiernaast en log in met je demo-account.

Heb je nog geen demo-account, vraag er één aan door onderstaand contactformulier in te vullen.