WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

 

Werken bij

Over ons

In 2014 is Woonon opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan! Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging om het realiseren van bouwprojecten beter én efficiënter te doen: Minder faalkosten door betere samenwerking door alle betrokkenen in de bouwketen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door het gebruik van hedendaagse technologie er een gestroomlijnd bouwproces ontstaat. Door systemen te koppelen en partijen te verbinden wordt de ontsluiting van informatie en communicatie in elke fase van het project vergemakkelijkt.

Werken bij Woonon

Woonon is een bedrijf met een open, informele cultuur waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden, ruimte voor zelfontplooiing en inbreng van eigen inzichten heeft. Ideeën worden aan elkaar getoetst en waar nodig is er altijd een helpende hand van een collega.

Woonon bestaat uit een compact team met enthousiaste mensen die op eigen wijze een bijdrage leveren aan Woonon. Ze werken niet aan software oplossingen omdat het alleen maar hun werk is, maar ook omdat ze het gewoon leuk vinden om te doen.

Wil jij van dichtbij meemaken hoe dat is? Beter nog, zou jij willen bouwen aan de doorontwikkeling en optimalisatie van Woonon? Ben jij gedreven om de beste mogelijke software te maken, zelfstandig en niet bang voor techniek.

Bestaat jouw DNA uit broncode? Dan zoeken wij jou!

Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij Woonon, dat is werken aan je ambitie. Woonon biedt ruime ontplooiingskansen aan medewerkers. Zo bouw je niet alleen aan software en digitale oplossingen, maar ook aan je toekomst en carrière. Wij bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden.

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Niet alleen voor de individuele medewerker, maar ook vanuit het oogpunt van kwaliteit van onze organisatie.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen specifieke vacature waarop je wilt reageren, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe en uitdagende functie? Spreekt ons bedrijf je aan?

Stuur een e-mail met je motivatie en je cv naar info@woonon.nl.