WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

Back-End Developer

Wat ga je doen?

Als webdeveloper binnen Woonon werk je aan het ontwikkelen, bouwen en beheren van ons innovatieve portaal. Woonon wordt zowel door ontwikkelaars, bouwbedrijven, kopers van woningen en door leveranciers gebruikt. In eerste instantie is Woonon een portaal waarin kopers hun wensen aan nieuwbouwwoningen kunnen opgeven, maar het gaat verder. Er is de laatste jaren een DMS, een servicemodule en nieuwsforum toegevoegd. Jouw taak om deze functies verder te ontwikkelen en uit te breiden. Je werk gaat daarbij verder dan alleen code. Je helpt het team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het unieke Woonon product en de werkprocessen van opdrachtgevers nóg beter kunnen.

m

Je kunt hierbij denken aan

Het aanpassen van Woonon zodat de applicatie beter aansluit bij de werkprocessen van de opdrachtgevers

Het ontwikkelen van een compleet nieuw leveranciersportaal

Het compleet ontwikkelen van een nieuwe lay-out (in samenwerking met de Front-End Developer)

Het ontwikkelen van de applicatie voor mobile devices voor het kopersportaal

Koppelingen bouwen en onderhouden

Het verder uitbouwen van Woonon

d

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met object georiënteerd programmeren en kennis van PHP, MySQL, Javascript )jQuery) en MVC Frameworks. Je bezit de vaardigheiden en creativiteit om technische problemen om te zetten in oplossingen. Je kunt kunt goed luisteren en zelfstandig werken, maar ook samenwerken. Je heb de drive om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen  op het gebied van webtechnologie

Functie-eisen
Wat wordt er van je verwacht?

Opleiding op HBO niveau

Kennis van PHP/MySQL

MVC frameworks

Javascript (jQuery)

Affiniteit met de bouwbranche

Creativiteit

Wat bieden wij?

Woonon biedt je een afwisselende functie in een moderne en dynamische werkomgeving, waarbij samenwerking en collegialiteit van belang is. Je maakt deel uit van een klein, ambitieus team, met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je werktijden zijn flexibel.  Zo kan je kan, in overleg, eerder of later beginnen en is behoort parttime werk tot de mogelijkheden.

Wat betreft bereikbaarheid en parkeerplaatsen is Woonon goed voorzien. Ons kantoor ligt naast een bushalte en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeerkelder voor medewerkers van Woonon.

De lunch tussen de middag wordt verzorgt in onze gezellige kantine.

Naast het werk is er ook een actieve personeelsvereniging. Vaak worden er (actieve) uitjes organiseert zodat je je collega’s ook leert kennen in een geheel andere omgeving. Het traditionele kerstfeest, de barbecue voor bouwvak de viering sinterklaas en de wekelijks vrijdagmiddag borrel geven je het gevoel dat er mee is naast werken.

Naast een passend salaris biedt Woonon een pakket met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij het vele aantal vrije dagen je gaat opvallen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat je je altijd kan blijven ontwikkelen.

Laat je creativiteit de vrije loop

“Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis”, dat vinden wij. Wij stimuleren daarom om anders te denken en niet altijd voor de standaard oplossing te kiezen. Nieuwe ideeën worden omarmd en je zult merken dat je door onze snelle en flexibele manier van werken getriggerd wordt om zelf ook mee te gaan in dit proces. Je nieuwe ideeën kun je heel goed kwijt in onze 2-wekelijkse brainstormsessies waar alles ter tafel mag komen.

 

Spreekt deze manier van werken je aan? Neem dan contact met ons op.
Tijdens een rondleiding op ons nieuwe kantoor zul je gelijk de dynamiek voelen.

Belangstelling?

Herken je jezelf hierin, dan willen wij graag kennismaken. Stuur een e-mail met een sollicitatiebrief met hierin je motivatie en een cv naar info@woonon.nl.