WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

 

Front-End developer

Wat ga je doen?

Als Front-End Developer binnen Woonon werk je aan de verdere ontwikkeling, het onderhoud en vernieuwen van ons kopersportaal, die zowel door medewerkers van bouwbedrijven, kopers van woningen en leveranciers wordt gebruikt. Je werkt aan de optimale uitstraling en gebruikersvriendelijkheid van de sites.

Verder zijn uiteraard vindbaarheid in zoekmachines, werking op verschillende devices, responsive design, en conversieoptimalisatie belangrijke zaken die op jouw bordje liggen. Regelmatig ben je aan het sparren met collega’s en medewerkers van opdrachtgevers over jouw vernieuwende ideeën die je vervolgens bijna direct kan implementeren.

Samenwerken

Creatief & zelfstandig

Niet bang voor techniek

Verfrissende nieuwe ideeën uitwerken

Wie zoeken wij?

Je hebt gevoel voor UX en Design; zowel de ontwerpkant als het bouwen ervan.
Je vindt het leuk om te werken in een klein, ambitieus team, met veel vrijheid.
Je hebt een positieve instelling en de drive om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie te volgen en eigen te maken.

Functie-eisen
Wat wordt er van je verwacht?

Goed begrip van Vanilla JavaScript

Kennis van Vue, React of Angular

HTML, CSS, SASS of LESS

PHP , mySQL, GIT

Ervaring met Photoshop, UX en multiple devices

Ervaring met Scrum en Agile is een pre.

Laat je creativiteit de vrije loop

“Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis”, dat vinden wij. Wij stimuleren daarom om anders te denken en niet altijd voor de standaard oplossing te kiezen. Nieuwe ideeën worden omarmd en je zult merken dat je door onze snelle en flexibele manier van werken getriggerd wordt om zelf ook mee te gaan in dit proces. Je nieuwe ideeën kun je heel goed kwijt in onze 2-wekelijkse brainstormsessies waar alles ter tafel mag komen.

 

Spreekt deze manier van werken je aan? Neem dan contact met ons op. Tijdens een rondleiding op ons nieuwe kantoor zul je gelijk de dynamiek voelen.

Belangstelling?

Herken je jezelf hierin, dan willen wij graag kennismaken. Stuur een e-mail met een sollicitatiebrief met hierin je motivatie en een cv naar info@woonon.nl.