WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

 

Over Woonon

Waarom Woonon?

Vanuit jaren ervaring in de bouwsector en de overtuiging dat het anders kan, of beter gezegd: dat het anders moet, is Woonon ontwikkeld. Minder faalkosten door betere samenwerking in de hele keten. Door slimme softwareoplossingen kunnen we bouwprojecten nog beter en efficiënter organiseren: van aankoop tot met de oplevering tot aan het beheer van de woning na de realisatie.

Grip op alle fasen

Centrale communicatie

24/7 beschikbaar

Minder faalkosten

Efficiënt bouwproces

Continue monitoring

Een efficiënt bouwproces door optimale samenwerking & communicatie

Woonon is software voor een efficiënt bouwproces: een online platform dat alle betrokkenen bij een bouwproces met elkaar verbindt. Woonon faciliteert een optimale samenwerking en een centrale communicatie tussen alle betrokkenen en hun klanten bij een bouwproces. Een nieuwe manier van samenwerken en kennisdeling; helemaal van deze tijd.

Voor Wie

24/7 monitoring

Met Woonon is monitoring van het proces en product gemakkelijk. De hierdoor ontstane ideeën, optimalisaties en innovaties worden doorgevoerd in het systeem en zijn direct beschikbaar voor alle gebruikers. Woonon maakt, naast efficiënt en klantgericht bouwen, continue innovatie mogelijk.

Benieuwd wat Woonon voor uw organisatie kan betekenen?

Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden van het systeem te laten zien.  Bent u geïnteresseerd? Dan gaan we voor u aan de slag.

Een deskundig team van technische specialisten bekijkt graag hoe onze oplossingen ook uw organisatie efficiënter maakt. Daarna kunt u zelf ook in een demo-omgeving aan de slag met het ontdekken van de functionaliteiten.

Contact