WoonON

Contact Informatie

088 98 98 300

info@woonon.nl

 

Voor Wie

Slimmer samenwerken vanuit één systeem

Woonon is een online platform voor alle betrokkenen in de bouwketen. Met Woonon wordt het bouwproces online georganiseerd: van aankoop tot met de oplevering tot aan het beheer van de woning na de realisatie. Efficiënt voor de organisatie én eenvoudig en vooral leuk voor de klant.

Door systemen te koppelen en partijen te verbinden wordt de ontsluiting van informatie in elke fase van een bouwproces vergemakkelijkt. Het grote voordeel van Woonon is dat alle informatie – per woning en per klant – op elk moment online beschikbaar is, wanneer én waar dan ook.

shutterstock_524061148

Projectontwikkelaar

Als ontwikkelaar krijg je grip op het proces en daarmee kun je bij sturen waar nodig met als gevolg een vlotte verkoop van projecten. Woonon biedt alle faciliteiten om het verkoopproces vast te leggen en te volgen. Woonon voorziet in een online projectverkoopmodule met een directe link naar de actuele verkoopstand, die ook getoond kan worden op de projectwebsite.

Ook de verdeling van woningen op basis van voorkeuren wordt gefaciliteerd. Door de koppeling met de projectwebsite zijn ook alle inschrijvingen direct terug te vinden in Woonon. Snel downloaden, bewerken en gebruiken, dat is wel zo gemakkelijk.

shutterstock_168228974 (Large)

Makelaar

Doordat er in één systeem gewerkt wordt zijn alle betrokkenen realtime betrokken bij de voortgang van het project. Door de koppeling met de projectwebsite is op de interactieve beschikbaarheidskaart in één oogopslag de actuele stand van de verkoop van de woningen zichtbaar is. Alle informatie per woning en per klant is altijd bij de hand.

shutterstock_184639193 (Large)

Koper

Woonon toont de aangekochte woning en dient als webwinkel met alle opties voor het meer- en minderwerk. Zo verbinden we (digitaal) de klant direct aan de fabrikant. Geen showroomtrajecten meer.

Kopers zitten relaxed op de bank en stellen de nieuwe woning samen. Alles in een afgeschermd gedeelte. Ze kunnen (gevisualiseerd) 24/7 hun woonwensen kiezen.  Stapsgewijs en overzichtelijk kiest de koper uit alle mogelijke binnen- en buitenopties voor de woning. Van het compleet inrichten van een badkamer, toiletruimte tot het kiezen van schakelmateriaal en –posities; het kan allemaal.

Via nieuwsberichten worden ze op de hoogte gehouden over de voortgang van de bouw van hun nieuwbouwwoning. De koper heeft in de portal een overzicht van alle belangrijke documentatie die van belang zijn voor zijn nieuwe woning.

Nadat de bouw afgerond is, blijft de portal actief voor de koper en zo blijft de complete documentatie toegankelijk, van alles in- en om het huis; belangrijke contracten, gebruiksaanwijzingen, garantiebewijzen en onderhoudsgegevens.

klantbegeleiding

Kopersbegeleider

U hebt als kopersbegeleider veel administratief werk. Doordat u verantwoordelijk bent voor het gehele administratieve proces rondom de keuzes van de koper, het invoeren van gegevens en het aansturen van onderaannemers blijft er soms weinig tijd over voor echte communicatie met kopers.

Woonon begeleidt kopers van een nieuwbouwwoning tijdens het hele keuzeproces. Het proces van klantbegeleiding wordt online georganiseerd. Woonon helpt kopers bij het maken van alle keuzes voor hun nieuwe woning en zorgt ervoor dat deze tijdig gemaakt worden.

Woonon neemt het administratieve werk uit handen: kopers geven via Woonon hun wensen aan, deze worden gesynchroniseerd met uw systemen en doorgestuurd naar administratie, planning en onderaannemers. U bespaart veel tijd en de kans op fouten is sterk gereduceerd. Daarnaast biedt Woonon u de mogelijkheid om eenvoudig het laatste nieuws, foto’s en de planning te communiceren.

bouwplaats

Aannemer

Als de kopers hun keuzes hebben gemaakt, dan wordt dit direct verwerkt op de bouwtekeningen. Vanaf dat moment stelt de aannemer de gekozen meer- en minderwerkopties beschikbaar voor de onderaannemers. Iedereen binnen het project altijd de actuele informatie en planning.

Vanuit Woonon is altijd de juiste en actuele informatie beschikbaar. Iedere onderaannemer heeft  inzicht in de werkzaamheden die in de desbetreffende woning gedaan moeten worden en kan direct aan de slag. De onderaannemer kan Woonon gebruiken als checklist en zelf bijhouden of zijn werk gereed is.

Na de realisatie houdt u grip op de woning in de beheermodule van de woning. U weet precies wanneer onderhoud nodig is en kunt dit op het benodigde moment aanbieden.

shutterstock_721125862

Bouwpartner

Vanuit Woonon is altijd de juiste en actuele informatie beschikbaar. U kunt dus ook eenvoudig uw opties monitoren. Zo houdt u zicht op uw verkoopcijfers en kan waar nodig bijsturen.

Daarnaast is een mooie digitale presentatie van uw producten mogelijk. Per optie kunt u digitale bestanden, afbeeldingen, teksten, gebruikshandleiding en onderhoudsadviezen toevoegen.

Verbinden , samenwerken, doen!

Woonon is per module beschikbaar of het volledige pakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Gebruikers

Woonon is per module beschikbaar of het volledige pakket. Wilt u weten wat Woonon kan betekenen voor uw organisatie? Informeer naar de mogelijkheden.